Met 12 waren ze, onze gladiatoren van ATAC. Klaar om de strijd aan te gaan met de legioenen van voornamelijk Herentals en Geel.

Spijtig genoeg hadden de goden op de berg olympus al hun hemelsluizen opengezet en de zon verborgen onder een grijs deken. Toch stonden ze daar, glimlachend en strijdvaardig alsof er geen vuiltje aan de lucht was.


En strijdvaardig waren ze, roem en medailles was hun deel. Wederom moesten onze dappere krijgers niet onderdoen voor hun tegenstanders.

Ondanks het numeriek overwicht wisten ze toch op meerdere proeven ereplaatsen weg te kapen, het goede seizoen verderzettend om hun plaatsen in het kempisch criterium te verzekeren.


Zes gouden bekers waren er te verdelen, drie gingen er naar ATAC.  De constant uitstekende prestaties van Mil Peeters, Lotte Van Tiggelen en Viktor Berckvens leverden een plaats op het hoogste podium op. Hierbij mogen we natuurlijk de mooie tweede plaats van Dries Van Bael en het brons voor zijn broer Jim niet vergeten te vermelden. Met een miniem verschil aan punten op de derde, stranden zowel Fran Roesbeke, Lotte Graux en Paulien Klaassen op een mooie vierde plaats.


ATAC kennende nemen we natuurlijk geen genoegen met een beetje ere-metaal, ook in de wedstrijd in Malle zelf waren er nog te verdienen.

Bij de individuele proeven behaalden zowel Viktor Berckvens als Elisabeth Koppert (pr) goud op discuswerpen, zilver werd behaald op de 60 m door Jim Van Bael, op het speerwerpen en de 80m door wederom Viktor Berckvens. En dan zijn er natuurlijk ook nog bronzen medailles te verdelen en die gingen naar Lieslotte Koppert op het kogelstoten en haar zus Elisabeth op het speerwerpen.


Een andere club zou hiermee genoegen nemen, onze strijders van ATAC lachen daar eens mee!

De estafette moest onze resterende gladiatoren nog aan medailles helpen, en dat deden ze.


Een gouden plak voor het gemengde team waarin Nel Roesbeke en Paulien Klaassen ATAC vertegenwoordigden bij de benjamins meisjes, een zilveren voor het ATAC-team met

Dries Van Bael, Tuur Van De Water, Mat Vandewalle en Mil Peeters, met een nieuw club-record,

bij de benjamin jongens en de gemengde teams voor de miniemen met Fran Roesbeke en voor de jongens met Klaa Goos, Lennert Buijs en Viktor Berckvens.


De regengoden ten spijt, ATAC KWAM, ZAG EN OVERWON !!!!


Jeugdwerking ATAC